Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

ΔΩΡΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΦΕΔ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟΥ – ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.


Σήμερα 30/3/2020 η Λέσχη μας δώρισε αναλώσιμα ιατρικά υλικά και απολυμαντικά – απορρυπαντικά υλικά στο ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.
Ειδικότερα η λέσχη μας παραχώρησε :
Γάντια ντριλιού / λατέξ.
Συμπυκνωμένο χλώριο.
Ποσότητα οινοπνεύματος.
Η δαπάνη για τα παραπάνω υλικά πραγματοποιήθηκε μερικά από την Λέσχη μας και μερικά από δωρητές, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.
Η Λέσχη μας θα πραγματοποιεί, καθ όλη την διάρκεια της έκτακτης κατάστασης λόγο της πανδημίας, συλλογή αναλωσίμου ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού κλπ  για να παραχωρηθεί σε αυτούς που το έχουν μεγαλύτερη ανάγκη …. στους ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.
Η Λέσχη μας θα σταθεί αρωγός, …. συμπολεμιστής σε  αυτή την δύσκολη στιγμή της πατρίδας μας σε όλους του εμπλεκομένους φορείς και σας ενημερώνουμε ότι είδη έχουμε επικοινωνήσει με τον ΔΗΜΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ το ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ και με το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ.
Προσκαλούμε όλους του συμπολίτες μας να συνδράμουν στην προσπάθεια μας …. στην ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ .
Πληροφορίες επικοινωνία KIN 6979002694 – 6979002690 Email : lefed131@gmail.com.
ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΛΕΦΕΔ Ν ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
 
 
 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.