Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Οι προσδοκίες μας


Προσδοκούμε ότι ο Σύλλογος της Αντιγόνειας θα αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο στα χέρια του εκάστοτε ΔΣ για την εκπλήρωση των σκοπών του, . Παρακαλούμε να εγγραφείτε όλοι διότι η δύναμή μας ευρίσκεται «εν τη ενώσει».


Γιατί "Αντιγόνεια"


Προέρχεται από την ακρόπολη της Αντιγόνειας που βρίσκεται κοντά στη Νέα Γωνιά, που κτίσθηκε σε φυσική οχυρή θέση από τον Μακεδόνα βασιλιά Αντίγονο Γονατά το 280 π.Χ. Το όνομά της επέζησε και στα βυζαντινά χρόνια σε δύο χωριά της περιοχής της Άνω και Κάτω Αντιγόνεια. Ευρίσκεται κοντά στην Νέα γωνιά, περίπου 5 χιλιόμετρα από την Ν. Καλλικράτεια προς Βορράν.



Σύλλογος Αντιγόνεια



ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΓΟΝΕΙΑΣ

ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «Η ΑΝΤΙΓΟΝΕΙΑ» ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΠΟΜΠΟΤΕΪΚΑ-ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΣΤΗΝ Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΑΠΡΙΛΙΟΣ- ΜΑΪΟΣ-ΙΟΥΝΙΟΣ- 2010, ΧΡΟΝΟΣ 1Ος , ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 1. ΔΙΑΝΕΜΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

Αγαπητοί Φίλοι και Μέλη του Συλλόγου μας, σας καλωσορίζουμε στο πρώτο ενημερωτικό μας δελτίο που στόχο έχει την ενημέρωσή σας σε όλα τα θέματα που μας απασχολούν και αφορούν στον οικισμό μας. Ελπίζουμε ότι με το μέσο αυτό θα καθιερώσουμε μία επικοινωνία μεταξύ μας που την θεωρούμε απαραίτητη για την επιτυχή υλοποίηση των στόχων μας. Είστε ευπρόσδεκτοι όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε , φιλοξενώντας τα σχόλιά σας, αιτήματα, παρατηρήσεις στο δελτίο με στόχο πάντοτε την υποβοήθηση του έργου του συλλόγου μας. Μπορείτε λοιπόν να τα στέλνετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση antigoneia@yahoo.gr, ή antigoneia@gmail.com

Ολοκληρώθηκε η συλλογή υπογραφών των ιδρυτικών μελών για την σύσταση του Συλλόγου της «Αντιγόνειας».

Σας ενημερώνουμε ότι συγκεντρώθηκαν οι υπογραφές των ιδρυτικών μελών του Συλλόγου και έγινε η εκλογή της επταμελούς προσωρινής διοίκησης.

Ήδη ετοιμάζονται και όλα τα υπόλοιπα έγγραφα που απαιτούνται για την αναγνώριση μας από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, εκτιμούμε όλα θα παραδοθούν περί το τέλος Ιουνίου στον Νομικό μας Σύμβουλο, Δικηγόρο παρ’ Εφέταις, Αναστάσιο Μαλισάγκο, Ερμού 18, 5ος Όροφος, ΤΚ 54624, την ολοκλήρωση της διαδικασίας την τοποθετούμε περί τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Καταστατικό ή άλλες πληροφορίες

Όσοι επιθυμούν να λάβουν το καταστατικό ή άλλες πληροφορίες μπορούν να το ζητήσουν με αποστολή μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου που είναι antigoneia@yahoo.gr ή antigoneia@gmail.com

Συνεχίζεται η εγγραφή νέων μελών

Συνεχίζεται η εγγραφή μελών και ευελπιστούμε ότι θα εγγραφούν όλοι οι ιδιοκτήτες των αγροτεμαχίων στην περιοχή. Η συνδρομή έχει ορισθεί στα 50 ευρώ.

Πρώτη επίσκεψη των μελών του Συλλόγου στο γραφείο του Αντιδημάρχου Καθαριότητος Δήμου Ν. Καλλικράτειας.

Ήδη περί το τέλος Μαϊου, μέλη του Συλλόγου επισκέφθηκαν τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητος κ. Ράνο Ιωάννη για θέματα καθαριότητος και για την τοποθέτηση Πίνακα Ανακοινώσεων σε κοινόχρηστη έκταση για την ενημέρωση των κατοίκων του οικισμού σε τυχόν ανακοινώσεις. Ο Σύλλογος ευχαριστεί τον κ. Αντιδήμαρχο για την ευαισθησία που έδειξε σε όλα τα θέματα που του παρουσιάσαμε, ήτοι άδειασμα κάδων συχνότερα, καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων από ξερά χόρτα και τοποθέτηση πίνακα ανακοινώσεων, προσδοκώντας στην πολύτιμη βοήθειά του για την επίλυση και άλλων προβλημάτων στο μέλλον που αφορούν στον τομέα καθαριότητας.