Παρασκευή 4 Απριλίου 2014



2η  Συνάντηση της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών-Εξωραϊστικών Συλλόγων Οικοπεδούχων και Οικιστών  Δήμου Ν. Προποντίδος-Χαλκιδικής  την 29 Μαρτίου 2014. (Για ενημέρωση των Μελών μας).


Το  Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 στην Κηπούπολη Ν. Καλλικράτειας, προσωρινή Έδρα της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών-Εξωραϊστικών Συλλόγων Οικοπεδούχων και Οικιστών  Δήμου Ν. Προποντίδος-Χαλκιδικής, έγινε συνάντηση των Μελών Συλλόγων της Ομοσπονδίας με εκπροσώπους του υποψηφίου Δημάρχου και νύν Αντιδημάρχου του Δήμου μας κυρίου Εμμανουήλ Καρρά, όπου μας γνωστοποιήθηκαν  τα παρακάτω:
-Προσωρινά θα γίνει αντικατάσταση των φθαρμένων κάδων των οικισμών  με επισκευασμένους και όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία της προμηθείας των νέων θα γίνει η αντικατάσταση τους.
 αντικατάσταση των καμένων λαμπτήρων γραμμών δημοτικού φωτισμού θα γίνει αμέσως μετά την παραλαβή τους. Έχουν συνολικά παραγγελθεί 10.000 τεμάχια.
-Η αποκομιδή των σκουπιδιών στον Δήμο μας θα ξεκινήσει στις 10 Απριλίου με τον ιδιώτη εργολάβο.
-Θα γίνει προγραμματισμός διάθεσης  του καταστροφέα κλαδιών σε οικισμούς, η διάθεσή του θα ξεκινήσει άμεσα.
-Με μέριμνα του κ. Ιωσηφίδη θα γίνει αντικατάσταση 12 κάδων στην Κηπούπολη άμεσα.
-Σε ότι αφορά την διάθεση των χαλικιών η κατανομή θα γίνει με βάση τις ανάγκες των οικισμών, θα είναι δίκαιη και θα ξεκινήσει πολύ σύντομα.
Στην συνάντηση ήσαν παρόντες, προεδρεία Μελών Συλλόγων, το προσωρινό ΔΣ της Ομοσπονδίας και οι κύριοι Καμπάνης Κων/ντίνος και Καζαντζίδης Παναγιώτης .

Για την Ομοσπονδία Οικιστικών Συλλόγων Δήμου Ν. Προποντίδος.
Το προσωρινό ΔΣ