Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΡΡΑ

Με το χθεσινό νικητήριο αποτέλεσμα του συνδυασμού «Νέα Προποντίδα Σύγχρονος Δήμος ο κόσμος ανέδειξε ότι νέος Δήμαρχος του Δήμου Νέας Προποντίδας είναι ο Μανώλης Καρράς.
  Μετά την ανακοίνωση των δύο τελικών αποτελεσμάτων ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Μανώλης Καρράς εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν οι δημότες του Δήμου Νέας Προποντίδας.   Φανερά συγκινημένος χαιρέτησε εκατοντάδες πολίτες που προσήλθαν στο εκλογικό του κέντρο στα Νέα Μουδανιά, απ’ όλες τις περιοχές του Δήμου.   Μέσα σ’ ένα κλίμα συγκίνησης, χαράς και ικανοποίησης ο νέος Δήμαρχος δήλωσε: «Αγαπητοί συνδημότες, εσείς είστε που δώσατε τη νίκη στο συνδυασμό μας, και δεσμεύομαι να τηρήσω τις υποσχέσεις που σας έδωσα και να τιμήσω την εμπιστοσύνη σας. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί με έργα να πραγματοποιήσαμε την ισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιοχών του Δήμου και μέσα στην επόμενη πενταετία να οδηγήσουμε το Δήμο μας εκεί που το ονειρευόμαστε και όπως του αξίζει».
  Τέλος, ευχαρίστησε την οικογένεια του, που τον στήριξε όλο αυτό το διάστημα, τους υποψηφίου του και όλους τους ανθρώπους που τον πίστεψαν και αγωνίστηκαν μαζί του για το νικηφόρο αποτέλεσμα.