Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

3ο ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ RUN ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΛΕΦΕΔ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ


ΛΕΣΧΗ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
3ο ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ RUN ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ.




ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

Ακόμη ένα ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ
RUN ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Ευχαριστούμε για την άψογη συνεργασία όλους τους οργανωτές -  συν διοργανωτές,
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΌΜΙΛΟΣ ΟΞΥΘΕΜΙΣ, ΑΓΣ ΩΡΙΩΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΌΜΙΛΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΌΜΙΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ, ΔΗΜΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΤΚ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ.
Η λέσχη μας συνέδραμε συνολικά με την σήμανση της διαδρομής των 15 χλμ, με 20 μέλη και φίλους μας ως εθελοντές, στελεχώνοντας 3 σταθμούς - στάσεις του αγώνα των 15 χλμ, τοποθετώντας 10 εθε
λοντές κατεύθυνσης, διαθέτοντας 2 αυτοκίνητα και εξοπλισμό πρώτων βοηθειών, δημιουργώντας ασύρματο δίκτυο επικοινωνιών κλπ για την υποστήριξη του αγώνα.
Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΦΚΑΘ, για την υγειονομική υποστήριξη του αγώνα !
Ευχαριστούμε το αδελφό σωματείο "ΩΡΙΩΝ" Α.Γ.Σ. ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ για την συνολική συνεργασία μας.
Τέλος να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη μας και τους φίλους μας και ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ για την προσφορά τους στην πραγματοποίηση του αγώνα.

Κλείνοντας να υπενθυμίσουμε ότι ο εθελοντισμός δεν υπάρχει μόνο στα στενά όρια του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και του αθλητισμού ……. και προσκαλούμε κάθε συνειδητοποιημένο και ενεργό πολίτη να συνδράμει στην προσπάθεια της ΛΕΣΧΗΣ μας στην ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ στην ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΗ στην ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ γενικά και στην ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΜΥΝΑ !

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ
https://lefed131.blogspot.com/2019/09/3-run.html








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.