Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Αντιγόνεια Χαλκιδικής

Η βάση του βράχου της Ακρόπολης όπως είναι σήμερα!


Αγαπητοί μας διαδικτυακοί φίλοι,  κάτοικοι του Δήμου και των οικισμών του Δήμου Νέας Προποντίδος,  οι δημοσιεύσεις μας  αφορούν τις  εννέα (9)  αρχαίες πόλεις με το όνομα Αντιγόνεια,  εκ των οποίων οι τέσσερες (4) ευρίσκονται στην Νέα και «Παλαιά»  Προποντίδα! Είναι δε, όλες άγνωστες σε σας και ενδεχόμενα ανεκμετάλλευτες, ειδικότερα η Αντιγόνεια της Χαλκιδικής  που παραμένει  σε πλήρη αφάνεια και είναι και εγκαταλελειμμένη!!.
Εκτιμούμε ότι η Αντιγόνεια της Χαλκιδικής  (όπως και οι υπόλοιποι αρχαιολογικοί χώροι του Δήμου Νέας Προποντίδος, που θα τους παρουσιάσουμε σύντομα )  είναι μεγάλο κεφάλαιο πολιτισμού  που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί κατάλληλα από τον Δήμο μας  ώστε να βοηθήσει στην ανάπτυξη Του  τόσο τουριστικά όσο και πολιτιστικά.
Θεωρούμε δε,  ότι πρέπει να κάνουμε αυτές τις δημοσιεύσεις έτσι  ώστε  όλοι να γνωρίζουν και κάποιοι επιτέλους να ασχοληθούν ουσιαστικά με αυτούς .  
Επιπλέον πιστεύουμε  ότι οι υπεύθυνοι   επιθυμούν πραγματικά ο  Δήμος μας  να αλλάξει προς το καλλίτερο  δηλαδή να επιτευχθεί  ανάπτυξη, πρόοδος και ευημερία…. γι΄ αυτό και  εμείς θα συνεχίσουμε να τους ενημερώνουμε  ……… και θα υποβάλλουμε και προτάσεις!

Ο "ιστορικός" της Αντιγόνειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.