Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Ανταλλαγή νέων (Πρόγραμμα Δήμου Νέας Προποντίδος)

Σε πρόγραμμα ανταλλαγής νέων μεταξύ Ελλάδας Λιθουανίας Λετονίας, Ισπανίας, Γερμανίας, Κροατίας και Τουρκίας, ηλικίας 18-25 ετών πρόκειται να συμμετάσχει ο Δήμος Νέας Προποντίδας υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς.

Στην ανταλλαγή 4 νέοι, κάτοικοι του Δήμου Νέας Προποντίδας, θα επισκεφθούν τη Λιθουανία από τις 29 Αυγούστου έως τις 11 Σεπτεμβρίου 2011, όπου θα συναντηθούν με συνομήλικούς τους από τις παραπάνω χώρες και θα συμμετάσχουν στην πραγματοποίηση του προγράμματος “EUROBASKET OF CULTURES 2011”.

Καλούνται οι νέοι που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, να καταθέσουν αίτηση συμμετοχής στο Δημαρχείο Μουδανιών, Μ. Αλεξάνδρου 26 (γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου 2ος όροφος) καθώς και στα Δημοτικά Καταστήματα Νέας Τρίγλιας και Νέας Καλλικράτειας, από την Τρίτη 31 Μαΐου έως την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011.

Προϋποθέσεις συμμετοχής:
• Ηλικία συμμετεχόντων: 18-25 ετών (φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας)
• Πτυχίο Αγγλικής Γλώσσας First Certificate (φωτοτυπία πτυχίου)
• Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από το Δήμο Νέας Προποντίδας

Σε περίπτωση που οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπεράσουν τον αριθμό των θέσεων θα πραγματοποιηθεί κλήρωση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011 και ώρα: 14.30.

www.nea-propontida.gr