Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Έρχονται τουριστικές επενδύσεις άνω των 300 εκ. ευρώ στη Χαλκιδική!



Αυτό εκτιμά ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Γρηγόριος Τάσιος, ο οποίος παρευρέθη στα εγκαίνια του υπερπολυτελούς Pomegranate Wellness Spa Hotel.Περισσότερα από 300 εκ. ευρώ αναμένεται να επενδυθούν την επόμενη πενταετία στο Νομό Χαλκιδικής, όπως εκτιμά ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, Γρηγόριος Τάσιος, ο οποίος παρευρέθη χθές Πέμπτη στα εγκαίνια του υπερπολυτελούς Pomegranate Wellness Spa Hotel στην Ποτίδαια Χαλκιδικής.Ο κ. Τάσιος τονίζει ότι «πρόκειται για μια επένδυση ρωσικών κεφαλαίων που ξεπέρασε τα 25 εκ. ευρώ και δημιούργησε 200 νέες θέσεις εργασίας. Η Χαλκιδική δείχνει το δρόμο της ανάπτυξης μέσω ενός από τους πιο δυνατούς κλάδους της χώρας, του τουρισμού». «Τα επόμενα πέντε χρόνια αναμένεται να επενδυθούν ελληνικά και ξένα κεφάλαια στο νομό , τα οποία θα ξεπεράσουν τα 300 εκ. ευρώ και θα δημιουργήσουν 10.000 έμμεσες και άμεσες θέσεις εργασίας», αποκαλύπτει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, ωστόσο διευκρινίζει πως «όλα αυτά θα επιτευχθούν μόνο αν την 25η Μαῒου η χώρα και οι πολίτες της δώσουν με την ψήφο τους το μήνυμα της πολιτικής σταθερότητας και προσήλωσης στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας».
Voria.gr

Ευχαριστήριο του Συλλόγου μας.





Ευχαριστούμε θερμά τον  Αντιδήμαρχο του Δήμου Ν. Προποντίδας κύριο Εμμανουήλ Καρρά   και υποψήφιο  Δήμαρχο  για την  διάθεσή χαλικιών και μηχανημάτων για την οδοστρωσία τμημάτων οδών του Οικισμού Αντιγόνεια που πραγματοποιήθηκε την 5/5/2014 με την βοήθεια του Υποψηφίου Τοπικού Συμβούλου κυρίου Παναγιώτη Καζαντζίδη.  
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ομοσπονδία Οικιστικών Συλλόγων του Δήμου Ν. Προποντίδας (όλο το ΔΣ), ιδιαίτερα τους κ. Ιωσηφίδη Ι (Αντιπρόεδρο της ΟΠΕΣΟΟ) και Λύγα Ιωάννη (Γραμματέα ΟΠΕΣΟΟ)    που μετά  από τις κατάλληλες ενέργειες τους  φρόντισαν για την ανάδειξη και υλοποίηση των προγραμμάτων  οδοστρωσίας, αντικατάστασης κάδων, κλπ  σε όλους τους οικισμούς  Μέλη της Ομοσπονδίας μας όπως και στον δικό μας.
Ν. Καλλικράτεια 5 Μαϊου 2014
ΑΠΟ ΤΟ  ΔΣ  ΑΝΤΙΓΟΝΕΙΑΣ.