Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΛΕΦΕΔ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ.




Η Λέσχη μας την Τετάρτη 10/7/2019 λόγο της μεγάλης επικινδυνότητας για πυρκαγιά βρίσκονταν σε κατάσταση επιφυλακής και επάνδρωσε το πυροφυλακιο στην περιοχή Καστρί Πολυγύρου από τις 14:00 έως τις 19:00 και εξέπεμψε εποχούμενο περίπολο που κινήθηκε στην περιοχή Πολύγυρος – Ιερισσός από 16:00 έως 19:00.

Για την έντονη θεομηνία ενημερωθήκαμε από τον Αντιδήμαρχο Πολυγύρου κ Βορδο στις 10:30 και κινητοποιήσαμε 10 μέλη μας με 4 οχήματα 4Χ4 και ειδικό εξοπλισμό, αλυσοπρίονα, εξοπλισμό πρώτων βοηθειών και εξοπλισμό τηλεπικοινωνιών ( ιδιοκτησίας των μελών μας ).

Η ομάδα της Λέσχης μας επιχειρούσε έως τις 5:00 το πρωί της Πέμπτης στις περιοχές Μεταμόρφωση, Νικήτη, Μαρμαρά και Ακτή Ελιάς  κόβοντας και απομακρύνοντας δένδρα που βρίσκονταν εντός του οδικού κυκλώματος Σιθωνίας κατ εντολής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πολυγύρου ( η οποία βρίσκονταν κυριολεκτικά ………………………………………παντού ) !
Η Λέσχη μας υποβάλει τα συλλυπητήρια της στις οικογένειες των θυμάτων και εύχεται στους τραυματίες γρήγορη ανάρρωση. 

Κλείνοντας να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας που συνέδραμαν  την Τέταρτη και την Πέμπτη  να συγχαρούμε την Πυροσβεστική Υπηρεσία που « τα έδωσε όλα » χθες και σήμερα και να υπενθυμίσουμε ότι :

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΑ, ΑΝΤΛΙΕΣ , ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΛΠ Η ΛΕΣΧΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΜΑΤΑΙΑ ΚΑΛΟΥΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΛΛΑ ………………………………. ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗ …………………ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΑΜΑΝ .

ΥΓ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΛΑΓΟΜΑΝΔΡΑ ΑΦΟΙ ΣΒΩΛΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΒΙΛΑΤΖ ΜΑΡΕ ΟΙΚ ΤΣΕΣΜΕΛΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΟΙΚ ΤΑΣΙΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΚΤΗ ΚΡΥΟΠΗΓΗ ΑΘ ΜΟΥΛΑΓΙΑΝΙΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΠΛΟΥ ΝΤΟΛΦΙΝ – ΣΑΝΓΚΡΙ ΛΑ ΜΠΕΙ ΑΕ.

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.